پسته کله قوچی شور


خرید پسته کله قوچی شور شده

اگر به دنبال پسته کله قوچی درجه یک و مرغوبی هستید می توانید این محصول را از فروشگاه ما خریداری کنید فروشگاه پسته رفسنجان ارائه دهنده تمامی ارقام پسته به صورت خرده و عمده و بدون واسطه می باشد. فروشگاه پسته رفسنجان در شهرستان رفسنجان پایتخت پسته جهان فعالیت دارد.

بنابراین پسته کله قوچی درجه یک در فروشگاه پسته رفسنجان به دو صورت می باشد: پسته کله قوچی خام، پسته کله قوچی شور شده.

در اینجا ما شما را با محصول پسته کله قوچی شور شده آشنا خواهیم کرد( خصوصیات، کاربرد و یا موارد مصرف آن)

خصوصیات پسته کله قوچی شور شده

پسته کله قوچی یکی از زیباترین ارقام پسته می باشد همچنین طعم و مزه این پسته بسیار عالی و خوشمزه است.

کاربرد اصلی این پسته برای آجیل می باشد که به عنوان یک آجیل لوکس و اعیانی به شمار می آید چون این پسته اندامی درشت و زیبا دارد و نسبت به سایر ارقام پسته سنگین تر است.

این پسته به دلیل خوشمزگی و زیبایی در کشور طرفدار زیادی دارد همچنین پسته شور شده آن طعمی بی نظیر و بسیار عالی دارد که جزو پرترفدارترین آجیل ها محسوب می شود.

مغز این پسته به رنگ سرخ خوشرنگ و پوست صدفی آن سفید استخوانی می باشد که به آجیل جلوه بسیار زیبایی می بخشد.

بیشتر کشور های حاشیه خلیج فارس(کشور های عربی) خواهان این پسته هستند.

با جرات می توان گفت اگر یک دانه پسته کله قوچی بخورید دیگر از خوردن آن نمی توانید دست بکشید. درمیان ارقام پسته، پسته کله قوچی و پسته اکبری به دلیل درشتی، زیبایی و خوشمزگی جزو آجیل های لوکس و اعیانی هستند.

پسته کله قوچی ظاهری درشت، گرد و کروی دارد اما پسته اکبری پسته ای درشت و کشیده می باشد.

در اینجا سلیقه ی افراد با یکدیگر متفاوت است بعضی از افراد پسته کله قوچی را به دلیل درشتی، و بعضی افراد پسته اکبری را بخاطر کشیدگی آن می پسندند. درصد خندانی پسته اکبری نسبت به پسته فندقی بیشتر می باشد.

پسته کله قوچی رقم حساس به کمبود آب و مواد غذایی هست امروزه شرایط تولید و پرورش آن بسیار سخت می باشد.

اما این پسته در شهرستان رفسنجان به دلیل آب و هوای مناسب، هنوز هم کشت و تولید می شود که شما کاربران عزیز می توانید از فروشگاه ما (پسته رفسنجان) این پسته را خریداری کنید.

از 100 گرم پسته خشک کله قوچی، 55 گرم مغز بدست می آید که مغز پسته کله قوچی 2/20 درصد پروتئین دارد و مقدار چربی آن 4/49 درصد می باشد.

پسته کله قوچی پس از برداشت باید فرآوری شود و بعد از مراحل فرآوری این پسته دارای ناخالصی هایی چون پسته دهن بست می باشد.

که باید این پسته ها را وارد دست گاه جدا کن کرده و پسته دهن بست آن را جدا نمود تا پسته درجه یک کله قوچی (کاملا خندان) بدست آید.

در فروشگاه ما بسته کله قوچی درجه یک به دو صورت می باشد: پسته کله قوچی خام، پسته کله قوچی شور شده.